TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.HREVIEW.RO

Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera ca ati citit si inteles acesti Termeni de Utilizare si efectul lor asupra dumneavoastra. Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru.

 INTRODUCERE

Termenii si conditiile de acces si utilizare (“Termenii”) a site-ului www.hreview.ro (“Site-ul”) reprezinta regulamentul de functionare si utilizare a Site-ului, care devine obligatoriu pentru toti utilizatorii, indiferent ca acestia isi creaza un cont pe Site sau nu.

Prin intermediul Site-ului, ne propunem sa:

– oferim informatii despre procesul de recrutare din Romania, informatii oferite de catre persoane ce interactioneaza sau au interactionat din punct de vedere profesional cu reprezentantii Companiilor ale caror profiluri sunt disponibile pe Site;

– oferim posibilitatea Utilizatorilor de a-si evalua experienta avuta timpul procesului de recrutare; posta informatii despre beneficiile oferite de o anumita Companie;

 Acesti Termeni sunt supusi legilor romane. Orice litigiu care se naste din sau in legatura cu utilizarea Site-ului va fi solutionat de instantele si/sau autoritatile romane competente.

Continutul gazduit de Site este oferit, fara perceperea vreunei taxe de acces, oricarui Vizitator si/sau Utilizator. Totusi, anumite tipuri de continut sunt accesibile doar Utilizatorilor.

Sub nicio forma si in nicio situatie, Organizatia nu va ingradi dreptul la o libera exprimare prin stergerea de mesaje ale Utilizatorilor in schimbul beneficia materiale din partea Companiilor.

INREGISTRAREA SI SECURITATEA UTILIZARII SITE-ULUI

In scopul accesarii anumitor tipuri de continut sau functionalitati ale Site-ului, este necesara crearea unui cont de Utilizator.

Pentru a parcurge procesul de inregistrare, va trebui sa completati formularul de inregistrare disponibil pe Site furnizand numele de utilizator, o adresa de email valida si o parola sau sa va inregistrati pe Site-ul nostru prin intermediul unui site de socializare.

Dupa transmiterea formularului de inregistrare, va vom trimite un mesaj pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra, confirmand inregistrarea. Accesarea e-mailului receptionat este necesara pentru validarea contului de Utilizator.

Contul fiecarui Utilizator este securizat printr-o parola aleasa de persoana respectiva. Va revine raspunderea de a pastra confidentialitatea propriei parole si a securitatii contului dumneavoastra. Fiecare Utilizator poate folosi un singur cont.

Incercam sa ne asiguram de acest aspect solicitand completarea unei adrese de e-mail valide la momentul inregistrarii unui cont in cadrul Site-ului.

Nu este permisa utilizarea contului altui Utilizator sau accesul altor persoane la contul unui Utilizator. Fiecare Utilizator este obligat sa pastreze confidentiale numele de utilizator, parola si orice alte informatii de acces in cont. Nu suntem responsabili pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii care rezulta din nerespectarea de catre Utilizatori a acestei obligatii.

 OBLIGATIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii site-ului www.hreview.ro au obligatia de a respecta urmatoarele prevederi la utilizare, respectiv inregistrare:

  • sa aiba cel putin varsta legala de angajare (16 ani), deoarece site-ul nu este destinat persoanelor fizice sub aceasta varsta, mai ales luand in considerare imposibilitatea legala a acestora de a participa la un proces de recrutare pentru a dobandi calitatea de angajati ai unei Companii inregistrate pe site;
  • sa furnizeze date reale si actualizate, mai ales la crearea contului de utilizator; in lipsa unor informatii actuale si reale, este posibil ca experienta de utilizare a Site-ului sa nu fie optimizata.

Pentru a putea livra informatii valide si pentru a oferi  o experienta optimizata utilizatorilor Site-ului, anumite date cu caracter personal apartinand Utilizatorilor/Vizitatorilor sunt prelucrate de catre Companie. Toate informatiile privind datele cu caracter personal sunt disponibile in Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal disponibila aici

UTILIZAREA SI REGULILE DE CONDUITA A UTILIZATORILOR

Scopul acestui site este de a oferi posibilitatea de a impartasi impresiile si experientele dumneavoastra avute in cadrul procesului de recrutare al Companiilor inregistrate pe site-ul nostru.

Raspunderea privind acuratetea si realitatea informatiilor, datelor si mesajelor pe care le furnizati va revine exclusiv dumneavoastra. Nu ne asumam vreo obligatie de a investiga adevarul celor afirmate, de a monitoriza sau verifica acuratetea, caracterul complet sau conformitatea cu legislatia in vigoare a comentariilor dumneavoastra si a continutului publicat de dumneavoastra.

In momentul in care trimiteti spre publicare experienta dumneavoastra, sunteti pe deplin responsabili cu privire la orice comentariu care:

  1. incalcarea legilor aplicabile in Romania (spre exemplu, normele legale privind calomnia sau dreptul la viata privata, demnitate sau imagine) sau un angajament/contract pe care l-ati semnat cu Compania despre care publicati comentariul;
  2. b) au un caracter obscen, insultator, calomnios, amenintator, violent, abuziv,  denota ura, sunt de natura a hartui sau discrimina pe orice criteriu, sunt pornografice sau profanatoare sau incurajeaza un comportament care ar fi considerat o infractiune sau incalcare a legii; este interzis orice atac la persoana. Organizatia isi rezerva dreptul de a elimina impresiile care sunt raportate de catre alti Utilizatori ca incalcand acest paragraf ori care sunt in mod vadit contrare acestui paragraf;
  3. c) au caracter de „spam” sau reprezinta orice alta forma de publicitate nesolicitata, materiale promotionale sau mesaje comerciale;

Va rugam sa nu folositi un limbaj de tip „chat” si imbinarea abuziva a cuvintelor din alta limba. Verificati textul inainte de a-l posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti vizitatori/utilizatori ai site-ului.

Este interzisa folosirea drept nume, ID sau nickname a numelui unei Companii existente pe site, brand sau a unei pagini personale web.

Contributiile vor fi moderate si aprobate pe Site in maxim 48 de ore de la publicare.

Site-ul este moderat de o echipa ce analizeaza informatiile primite prin intermediul Site-ului si aproba toate mesajele care au aparenta ca sunt conforme cu acesti Termeni.

Odata publicata evaluarea proceslui de recrutare, ne acordati o licenta neexclusiva, cu titlu gratuit, nelimitata in timp, pe teritoriul Romaniei, pentru reproducerea, publicarea, transmiterea si difuzarea acestuia in scopul exploatarii si promovarii Site-ului.

Orice abatere de la obligatiile de mai sus se sanctioneaza cu stergerea informatiilor postate de  dumneavoastra si/sau restrictionarea accesului dumneavoastra la acest Site.

In cazul in care vom suferi daune directe sau indirecte pe care le putem suporta ca urmare a publicarii de continut, comentarii sau materialele postate sau trimise de dumneavoastra pe Site-ul nostru si care nu au fost refuzate spre publicare sau sterse dupa publicare (neavand pentru noi un caracter vadit nelegal sau vatamator) sunteti obligati sa ne despagubiti direct proportional cu dauna suferita.

Nu aveti dreptul sa introduceti virusi sau alte materiale daunatoare tehnologic, sa incercati sa obtineti acces neautorizat pe Site-ul nostru sau sa atacati Site-ul. Orice astfel de abuzuri, care pot constitui infractiuni, vor fi raportate autoritatilor competente.

Organizatia isi rezerva dreptul de a nu face publice acele informatii care contravin Termenilor sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor, urmand a informa Utilizatorul autor al comentariului despre acest aspect.

Organizatia ofera posibilitatea Utilizatorilor si Companiilor sa combata oficial informatiile care nu sunt conforme cu realitatea prin exercitarea dreptului la replica pe site sau prin informarea reprezentantilor Site-ului de indata.

Daca suntem notificati cu privire la incalcari ale legii sau ale unor contracte vom sterge doar acele comentarii si materiale cu privire la care sunt prezentate dovezi clare si indubitabile referitoare la incalcarile pretinse; in lipsa unor astfel de dovezi, vom respecta dreptul la libera exprimare a opiniilor Utilizatorilor.

LIMITAREA RASPUNDERII

Organizatia nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor gazduite pe Site. Daca se considera ca orice informatie gazduita de Site violeaza drepturile legale ale persoanelor fizice sau juridice in cauza, este necesara semnalarea acestei situatii la office@hreview.ro, impreuna cu probe precise si relevante care combat informatiile gazduite.

Site-ul are un rol neutru, fiind un mijloc de facilitare a accesului publicului la informatii despre procesul de recrutare. Ne declinam orice raspundere (fie pe baza de contract sau pe orice alta baza) care decurge din sau in legatura cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricarui site web cu care este legat, in masura permisa de legislatia in vigoare, cu exceptia pierderilor sau daunelor cauzate de frauda, greseli intentionate sau neglijenta grava.

Datele furnizate de Utilizatori la inregistrare nu pot fi puse la dispozitia nimanui decat in cazul in care legea impune acest lucru si cu exceptia situatiilor descrise in Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal disponibila aici

Site-ul nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Ca atare, va asumati folosirea acestuia  pe riscul dumneavoastra, fara garantii de orice fel din partea Organizatiei.

Este acceptata crearea unui hyperlink catre Site-ul nostru de pe un alt site sau document fara acordul nostru scris in prealabil sub rezerva conditiilor prevazute in prezenta clauza. Un hyperlink nu implica faptul ca aprobam produsele sau serviciile dumneavoastra sau oricare dintre produsele sau serviciile site-ului pe care inserati link-ul catre Site-ul nostru, sau disponibile prin acesta. In masura in care vom identifica un hyperlink ca fiind plasat pe un site care are un continut in cotradictie cu termenii nostri de utilizare care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune sau o incalcare a oricarei legi vom apela la solutiile legale pentru a solicita eliminarea acelui hyperlink din cadrul site-ului care incalca aceasta clauza. In acest caz, va vom trimite o notificare de incetare pe numele inscris mentionat la inregistrarea dumneavoastra a numelui de domeniu a site-ului sau la orice adresa de e-mail furnizata pe site-ul dumneavoastra. Veti avea obligatia de a sterge hyperlink-ul in maxim 48 de ore de la primirea notificarii.

 DREPTURI DE AUTOR SI SOFTWARE

Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului, inclusiv continutul acestuia, design-ul, continutul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio/video, apartin in mod exclusiv Organizatiei.

Postarea de continut de catre dvs. in calitate de Utilizator nu va acorda niciun drept sau titlu cu privire la Site.

Site-ul este intr-o continua adaptare, Organizatia, incercand sa implementeze constant noi functionalitati ale acestuia. Ca atare, acesti Termeni pot fi influentati de aceste modificari. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului si acestor Termeni prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare, cu exceptia situatiei in care modificarile sunt substantiale, caz in care va vom informa utilizand adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o la momentul la care v-ati creat un cont in cadrul Site-ului.

Va rugam sa recititi Termenii in mod regulat pentru a fi la curent cu cea mai recenta versiune a acestora.