HReview este o initiativa pornita din pasiune pentru HR, completata de dorința noastra de a impartasi experientele avute in cadrul proceselor de recrutare. Membrii echipei cunosc piata fortei de munca de peste 10 ani si au pornit la drum bazandu-se pe feedback-ul pozitiv primit in cadrul interviurilor de angajare. Cu siguranta fiecare dintre noi am intalnit un om de HR, un recruiter pasionat de ceea ce face ori ne-a surprins cu atitudinea lui pozitiva sau si mai mult a stat peste program pentru interviul avut, am primit un feedback constructiv chiar daca oferta nu a fost conform asteptarilor noastre.

Principiile pe care ne bazam sunt relevanta, corectitudinea si calitatea informatiilor pe care dorim sa le prezentam. Expertiza echipei noastre raspunde dinamicii actuale din piata muncii.

Esti in cautare de o noua provocare? Iti cauți un job nou? Cum se desfasoara un interviu de angajare? Tocmai ai fost la un interviu de angajare?

Scrie-ne/impartaseste cu noi  povestea ta  avuta in urma interviului de angajare si impreuna ii putem multumi HR-ului pentru sfaturile oferite.

Povesteste si altora experienta ta!