1. Log in / Inregistrare – iti creezi un cont

Primul pas este sa iti creezi un cont prin folosirea butonului  ”log in/inregistrare” in coltul din dreapta sus al paginii, in meniul principal.

Apoi  iti vei trece adresa de email sau un USER/nume de logare. Nu uita sa confirmi mailul pentru a te putea loga.

Daca doresti sa apari ca utilizator “anonim” poti trece un nickname.

2. Adaugi un comentariu despre un interviu la care ai participat

In butonul ”ce cauti” vei scrie numele companiei pentru care doresti sa scrii un review. Un Call Center, o banca, un hotel, o companie de consultanta.

Ti se va deschide o pagina cu numele companiei  cautate. Daca compania nu a fost gasita ….nimic mai simplu, o vei adauga tu. Adminul te va ajuta cu aprobarea adaugarii unei noi companii.

Un simplu click pe compania si vei intra pe pagina principala unde ai posibilitatea sa iti exprimi propria opinie si sa evaluezi compania respectiva in baza experientei tale.

Aici iti vei putea impartasi cu noi povestea ta, ce te-a mulțumit, te-a surprins placut ori neplacut si care este impresia ta despre acel interviu. Nu uita sa ii acorzi un calificativ companiei respective sau persoanei cu care ai avut interviul. Tot aici vei avea posibilitatea de a citi toate evaluarile facute la adresa acestei companii.

Comentariul tau impreuna cu evaluarea vor aparea in cadrul companiei respective.

3. Punctaj

Prin  evaluarea  ta vom vedea care este aprecierea de care se bucura cele mai mari companii din Romania.

Nu uita: contributia ta este foarte importanta pentru a impartasi cu noi toti ceilalti lucrurile frumoase sau mai putin placate din cadrul interviurilor de angajare.

Impreuna putea schimba parerile despre companii si multumi oamenilor de HR pe care i-am intalnit in cadrul unui interviu de angajare!

4. Blog

Sectiunea Blog  este locul unde vei gasi informatii, articole si stiri din domenii diferite precum recrutare, piata locurilor de munca, drepturile angajatilor, legislatie, resurse umane, etc.

Povesteste si altora experienta ta!!!

Incepe acum